Dit ben ik

Mijn naam is Suzan te Brake en ik woon samen met  mijn gezin op een mooie plek aan de rand van Lichtenvoorde, waar ook mijn praktijk  ontstaan en gevestigd is.

Na ruim 15 jaar in de jeugdhulpverlening te hebben gewerkt wist ik dat ik zowel volwassenen als jongeren op een andere manier wilde gaan begeleiden en coachen, maar hoe wist ik nog niet. Tot ik de opleiding Coach4all voorbij zag komen.

In de periode voordat ik wist dat ik niet verder wilde binnen de jeugdhulpverlening liep ik vaak vast. Zowel op het werk als privé. Ik voelde me vaak down, boos of verdrietig, had vage lichamelijke klachten, maar kon er de vinger niet opleggen en voelde dat ik er alleen niet uit kwam. Met behulp van de coach4all methodiek kreeg ik steeds meer inzicht in wie ik ben. Ik kwam daardoor beter in mijn vel te zitten en kon gaan kiezen voor mezelf. Dat deed ik onder andere door te stoppen met het begeleiden van gezinnen binnen de reguliere hulpverlening en de weg vrij te maken om te gaan doen waar mijn passie ligt; het intuïtief en vanuit mijn hart coachen van mensen, vooral met behulp van de Coach4allmethodiek die bestaat uit NEI en NLP.