Conceptie Zwangerschap Bevalling

Erna Rensen, de grondlegster van de CBZ methode ontdekte dat de manier waarop je bent verwekt, bent gedragen en hoe je bent geboren, invloed heeft op wie je nu bent en hoe je omgaat met de wereld om je heen. De ervaringen die jij in die hele vroege periode hebt meegemaakt, zowel positieve als negatieve ervaringen, worden opgeslagen in jouw onbewuste en geven een imprint. Die imprints hebben invloed op je emoties, je gedachten, je gedrag en op hoe je je voelt en gedraagt in relatie tot anderen.

Hoe fijn zou het zijn dat je gaat begrijpen onder welke omstandigheden jij jouw conceptie, de gehele zwangerschap en jouw geboorte hebt doorgebracht. En wat dit betekent voor jou in je leven nu. Want datgene wat je in die periode meemaakt, zie je vaak terug in je leven nu. Tot je gaat zien welke imprints jij hebt opgedaan, ze kunt verwerken en helen. Dan kun je de pijn uit die periode die zorgt voor bepaald gedrag, omzetten in de kwaliteiten die daarbij horen.

Tijdens een CZB-sessie kijken we samen naar die periode en wat die voor jou betekend heeft. Met behulp van de kenmerken en kwaliteiten behorende bij verschillende omstandigheden uit de CZB periode (b.v. IVF, niet geplande zwangerschap, misselijk tijdens de zwangerschap, veel stress tijdens de zwangerschap, ingeleide bevalling, couveuse, postnatale depressie etc.) krijg je inzicht in jouw gedrag (kenmerken) in voor jou moeilijke, nieuwe en stressvolle situaties. En als je daar naar gekeken hebt, het hebt doorleefd en snapt waarom je in het leven staat zoals je staat; ga je verwerken, helen en kom je bij de kwaliteiten die horen bij datgene wat jij hebt meegemaakt in die voor jou zo belangrijke eerste periode van je leven. Hiermee bevrijd je je van de kenmerken en ga je je kwaliteiten leven zoals je ze wil leven.